achterzijde jasje

Kleding

Geschikte kleding voor het kunstschaatsen om in te trainen is een strakke sportbroek (eventueel met thermolegging eronder) en erboven laagjes (sport)kleding. Hierin heb je de meeste bewegingsvrijheid. Handschoenen (bij voorkeur dunne) zijn verplicht tegen het beschermen tijdens valpartijen.

KVH CLUBKLEDING

KVH heeft eigen clubkleding van het merk “ChloeNoel“. De clubjasjes kosten 50 euro en de broeken 40 euro. De clubkleding is meestal op voorraad. Ook zijn er nu val protectie beschermstukken te koop! Daarnaast is het nu ook mogelijk om schaatspanty’s,  schaatshoezen, schaatsjurkjes en andere kleding van Chloe Noel te bestellen. Speciaal bestelde kleding kan NIET retour ! Klik hier voor de volledige catalogus van Chloe Noel (prijzen op aanvraag). Voor meer informatie mail naar astrid@kvhoorn.nl.

Tweedehands clubkleding ?? Heeft u tweedehands clubkleding of schaatsen te koop, zet deze dan op Facebook. KVH heeft een groepspagina: Kunstschaatskleding en accessoires kopen en verkopen.

Bestellen nieuwe KVH Clubkleding

Uw naam*

Naam van de rijder voor wie de kleding is*

Op welke dag of dagen schaatst de rijder (i.v.m. leveren kleding)*

Telefoon*

e-mail adres*

Voor prijzen onderstaande categorieën openklikken

Jasjes:

Broeken:

Schaatshoezen:

Panty's:

Val protectie:

Maat:

Speciale bestellingen:Let op: alleen voor KVH leden

Opmerking of vragen

**broeken met steentjes alleen op bestelling. Speciale bestellingen kunnen niet geruild worden.