Mogelijkheden voor U

Nieuw bij KVH!!! Party On Ice!! Vier je partijtje op IJsbaan De Westfries bij Kunstschaatsvereniging Hoorn!

Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes onder begeleiding van een trainer een dansje maken op vrolijke muziek om deze na afloop met zijn allen te presenteren.

Kunnen wij elkaar van dienst zijn?
Kinderfeestje_klein

Uw bedrijf en onze vereniging, dat is een goede match ! Onze vereniging heeft landelijke bekendheid en een positieve uitstraling. Wilt u uw bedrijf op een sportieve manier promoten. Dat kan bij ons.

• Wij kunnen een showdemonstratie of een work-shop kunstrijden of showrijden/Dancing-On-Ice verzorgen voor uw relaties of medewerkers als unieke teambuilding, eventueel in combinatie met de horeca van de ijsbaan, waarbij gebruik van de vergaderruimte met beamer en overhead bespreekbaar is.
  • Ieder jaar organiseert KVH een Showgala, graag nodigen wij uw relaties of medewerkers uit om hierbij aanwezig te zijn, waarbij u uw bedrijf prominent kunt promoten. De afgelopen jaren waren meer dan 500 toeschouwers aanwezig ! De kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.
  • Tevens organiseren wij meerdere wedstrijden. Ook hierbij kunt u uw bedrijf prominent promoten, middels vlaggen, reclame, een stand en alles wat ook maar enigszins mogelijk is.
  • Promoot uw bedrijf en onze vereniging gezamenlijk op een boarding-reclame bord. Zo valt u op bij iedere ijsbaan bezoeker.
  • Ons magazine KVHOORN.NL is een zeer gewaardeerd en goed gelezen blad. Uw bedrijf kan zich hierin op een positieve manier profileren. Naast dat het blad aan leden wordt uitgegeven, vindt het tevens gretig aftrek bij schaatsgerelateerde instanties. Het blad komt 3x per jaar uit en heeft thans een oplage van 125 stuks en wordt daarnaast op onze website www.kvhoorn.nl geplaatst.

Heeft u zelf ook ideeën? Wij horen dat graag van u.

Uiteraard hopen wij dat uw bedrijf ook iets voor KVH kan betekenen. Wij hopen dat u ons wilt sponsoren, waarbij diverse opties en prijzen mogelijk zijn:

• Wedstrijdsponsoring;  Door KVH wordt de KVH Winterbokaal georganiseerd, een landelijke KNSB-wedstrijd waaraan ook KNSB-rijders en NK rijders meedoen. De sfeer rond de wedstrijd is altijd heel gezellig. De mogelijkheid is aanwezig om deze wedstrijden te sponsoren. Hierbij kunt u reclame uitingen rondom de baan aanbrengen en eventueel met een stand aanwezig zijn. Ook wordt uw bedrijf meerdere malen omgeroepen. De kosten zijn per wedstrijd 100 euro.
  • Showgala sponsoring: Door KVH wordt elk jaar in maart het Showgala georganiseerd. Hieraan doen alle leden van KVH mee, waar een spetterende show voor meer dan 500 toeschouwers wordt neergezet. U kunt ons showgala sponsoren voor 250 euro, waarbij u reclame uitingen rondom de baan kan aanbrengen en met een stand aanwezig kan zijn. Daarnaast wordt uw advertentie in het programmaboekje geplaatst en wordt uw bedrijf meerdere malen omgeroepen.
  • Teamsponsoring: Word 3 jaar lang sponsor van een wedstrijdteam d.m.v. kledingsponsoring met uw logo; 1e jaar betaalt de sponsor de kleding, het 2e en 3e jaar 150 euro aan KVH.
  • Bordsponsoring: Word 5 jaar lang bord-sponsor van KVH, waarbij uw logo eveneens op het bord wordt geplaatst. De kosten voor het bord bedragen afhankelijk van de grootte circa 500,00 euro en jaarlijks komt daar circa 150 euro aan plaatsingskosten bij.
  • Magazine sponsoring: Ons clubmagazine verschijnt 5 keer per jaar en heeft thans een oplage van 190 stuks. Adverteren in ons magazine is mogelijk vanaf 45 euro per jaar voor een zwart/wit advertentie en 65 euro voor een kleurenadvertentie op een grootte van 1/8 pagina tot 125 euro voor een kleurenadvertentie van 1/4 pagina grootte. Tevens krijgt u éénmalig een redactioneel stuk van een halve pagina grootte. Adverteren op een halve pagina kost 250 euro en een hele pagina bedraagt 500 euro.

Voor sponsoring en/of het plaatsen van een advertentie kunt u onderstaande gegevens invullen:

Naam bedrijf*

naam contactpersoon bedrijf*

Adres*

Postcode en plaats*

Telefoon*

e-mail adres*

Indien u ons wilt sponsoren verzoeken wij hier uw interesse in te vullen:

Indien u een advertentie wilt plaatsen, verzoeken wij hier de maten en kleur in te vullen:
 1/8 pagina 1/4 pagina 1/2 pagina hele pagina
 kleur zwart/wit

U wordt vriendelijk verzocht uw advertentie bij te voegen als bijlage in jpg formaat.

Opmerking

Graag nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Tevens zijn wij bereikbaar via info@kvhoorn.nl of via het telefoonnummer 06-46391859