VRIENDEN VAN KVH

Word VRIEND VAN KVH of maak iemand anders blij en geef deze unieke vriendschap cadeau !

Vriendschap is geven en nemen. Wij zijn blij met onze VRIENDEN VAN KVH. Zij krijgen daarom van ons het volgende:

• Ons clubmagazine KVHOORN.NL wordt natuurlijk ook aan onze VRIENDEN VAN KVH verspreid
  • Onze vrienden vermelden wij eervol op onze website www.kvhoorn.nl
  • Onze vrienden krijgen twee gratis toegangskaarten voor het KVH Showgala, want uiteraard ontmoeten we graag onze vrienden persoonlijk
  • Onze vrienden zijn van harte uitgenodigd bij de overige wedstrijden en evenementen

Kom ook bij onze vriendenclub. Vrienden van KVH word je door middel van een jaarlijkse donatie van minimaal 50 euro aan KVH. Het geld wordt gebruikt voor ondermeer het Showgala en de KVH Showimprovisatiewedstrijd.

Vul hieronder de gegevens in en word ook VRIEND VAN KVH

Naam zoals vermeld mag worden op onze website*

Het bedrag wat u wilt doneren (minimaal 50 euro)*

Uw gegevens waar ons clubmagazine naar toe mag worden gestuurd