Proef- en kennismakingslessen

1604382_1086153288096314_348674726974962359_nBij KVH is een proefles gratis! Vind je het leuk? Dan kan je daarna nog 4 keer vrijblijvend meedoen aan kennismakingslessen!

Er zijn lessen op elk niveau en voor elke leeftijd:

• Jeugd (4-12 jaar): Dinsdagmiddag (16.00-17.00 uur) en zaterdagmorgen (10.30-11.30 uur)
  • Tieners & Volwassenen: Dinsdagavond (19.00-20.00 uur), zaterdagavond (17:30-19:00 uur)(winterseizoen) en zondagavond(17.30-18.30 uur)

Schaatsen: Heb je al kunstschaatsen? Top! Het is belangrijk dat deze stevigheid bieden rondom de voet en enkel en de schaatsen geslepen zijn. Nog geen eigen kunstschaatsen? Dan kan je eenmalig gratis schaatsen huren bij onze vereniging (indien maat beschikbaar). Daarna is de schaatshuur € 5,- per keer.

Kleding: Als kleding adviseren wij een trainingsbroek en -vest en eventueel een bodywarmer. Handschoenen zijn verplicht.

Kosten: De eerste proefles is gratis, de volgende vier kennismakingslessen zijn € 25,00. Kinderen tot 12 jaar € 5,00!

AANMELDEN (PROEF)LES KVH

Voornaam en achternaam*

man vrouw

Geboortedatum*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Naam ouder/voogd (alleen indien aanmelding een minderjarige betreft)

Voorkeur proefles

Op- of aanmerkingen en schaatservaring

Proef- & kennismakingslessen gevolgd en nu?: Wij horen graag of je de lessen leuk hebt gevonden. Wil je verder met lessen? Meldt je aan als lid: via de mail Email ons of via 06-46391859.

Kosten: Prijzen per uur (leden)

• Lespakket € 13,00
  • Losse les ijs € 14,00
  • Off-ice/dans en beweging/krachttraining  € 5,50
  • IJspatch € 7,50
  • Lidmaatschapskosten € 25,00 per jaar voor het hele schaatsseizoen (1 juli t/m 30 juni). De contributie omhelst inschrijving, gewestelijke afdracht en administratiekosten alsmede deelname aan diverse evenementen en het showgala.

achterzijde jasjeKleding: Wij adviseren een trainingspak (en/of andere makkelijk zittende kleding) aan te trekken. Bij voorkeur met onder het jasje een shirt met lange mouwen voor het geval je het warm krijgt (dan kan het jasje uit). Handschoenen (bij voorkeur dunne handschoenen) en lang haar bij elkaar gebonden is verplicht tijdens de lessen. Vergeet niet een paar dunne (lange) sokken aan de voeten (in ieder geval niet te dik en geen enkelsokjes). Tot slot zijn sjaals verboden tijdens de lessen!

rf4_2B_mk_21_wit_1Schaatsen: Goede, stevige kunstschaatsen zijn zeer belangrijk omdat dat essentieel is om de techniek (kantrijden) onder de knie te krijgen. Slechte schaatsen geeft hetzelfde effect als tennissen met een badminton racket. Een goede kunstschaats biedt rondom de voet en enkel voldoende stevigheid maar is toch soepel genoeg om goed te kunnen bewegen. Verder is het ijzer hol geslepen, heeft het ijzer een lichte bolling en heeft het puntjes aan de voorzijde. Enkele goede schaatsmerken/typen zijn Risport RF4, Risport Etoile, Jackson Freestyle, Wifa Goldstar, Edea en Graf. Het is mogelijk om goede kunstschaatsen te leasen via KVH bij De Grim Sport. Wij hebben hier goede ervaringen mee en de lease is zeer betaalbaar, waarbij slijpen bij de prijs is inbegrepen en het omruilen van schaatsen voor een andere maat gratis is. Ook is het mogelijk om voor de kennismakingslessen voor € 5,- per keer kunstschaatsen te huren bij onze vereniging zelf.

parkeermeterGratis parkeren bij de ijsbaan De Westfries in Hoorn
Bezoekers van ijsbaan De Westfries parkeren de eerste vier uur gratis. Na de eerste vier uur geldt het dagtarief. Het parkeren kent wel een nieuwe handeling: u moet bij de parkeerautomaat doorgeven hoe lang u parkeert. Ook als u korter parkeert dan vier uur moet u dit aangeven.

Parkeerapp
Gebruikers van een parkeerapp kunnen deze ook gebruiken om hier te parkeren en om aan te geven hoelang u parkeert.