Ann Beukers Trophy – Den Bosch

collageDe eerste dag van de Ann Beukers Trophy was voor een aantal rijders een zeer geslaagde dag; Brigitte van Vliet (8e proms A) en Maaike Aloserij (9e proms B) schaatsten hun beste kür van dit seizoen en hebben  hun limiet gehaald en zullen dan in het nieuwe seizoen uitkomen in de Teens. Super meiden, gefeliciteerd en heerlijk als het een keer op de wedstrijd net zo goed gaat als op de trainingen! Jullie hebben er keihard voor gewerkt!

Voor Birthe van den Berg (6e proms B) en Romy van der Heijden (17e proms B) waren de technische punten nét te laag (valpartijen en sprongen vergeten ;-( maar Birthe had wel een prachtige totaalscore welke goed genoeg was voor een 6e plaats! ’s Avonds heeft Marco Frerichs een zeer goede kür laten zien.

Op de tweede dag van de Ann Beukers Trophy behaalde Lena Csikos een 9e plaats en heeft ze op een paar honderste haar limiet niet gehaald, Isabel Dubbeld behaalde een mooie 10e plaats en Marco Frerichs een prachtige 1e plaats! Gefeliciteerd allemaal!

Ook nog niet vermeld maar superblij zijn wij voor Lisa Jansen die haar limiet had gehaald tijdens de KNSB cup in februari maar waarvan we de punten destijds nog niet wisten! Zij zal volgend seizoen mogen deelnemen aan het Open Nederlandse Kampioenschap in de categorie Advanced Novice A!