Après schaats feest!

Op zaterdag 8 april 2023 organiseert KVH een après schaats feest! Het wordt een avond vol dansen, hapjes en drankjes voor alle leeftijden. Zien we je daar?

Wij willen een leuke omgeving creëren voor iedereen en daarom zijn er verschillende leeftijdsgroepen. De avond is verdeeld in drie delen:

16.00 – 17.30 uur: Kinderfeest voor iedereen jonger dan 12 jaar

We openen de avond met het kinderfeest van 16.00 uur tot 17.30 uur, voor alle leeftijden onder de 12 jaar. Hierbij zijn de ouders welkom om te blijven (let op: het ticket is voor uw kind, hier valt het drankje en de snacks ook onder! Ouders die willen blijven kunnen op eigen kosten iets bestellen aan de bar).

18.30 – 20.30 uur: Feest voor 12 tot 15 jaar

Daarna gaan we door met het feest voor iedereen tussen de 12 en de 15 jaar, van 18.30 tot 20.30.

21.00 – 00.00 uur: Feest voor 16 plus

We sluiten het feest af met de groep 16+ van 21.00 tot 00.00, waarbij we met stempels of bandjes werken voor degene die een drankje willen en boven de 18 zijn.

Locatie: Kluun café

Het feest bevindt zich in het Kluun Café op de ijsbaan zelf, er wordt gezorgd voor een leuke aankleding binnen het thema van de après (ski) schaats! Ook wordt er gezellige muziek gedraaid waarbij we de leden willen uitnodigen om lekker te gaan dansen, de discolamp zal aan staan!

Tickets

apresschaatsflyer
Wanneer je een ticket voor het feest koopt krijg je van KVH twee drankjes en twee keer een ronde met snacks.

Een kaartje voor het après schaats feest is €8,50 en kan je kopen bij een van ons wanneer wij op de ijsbaan zijn! Bewaar het kaartje goed, dit is je ticket om binnen te komen!
• Lisanne is aanwezig op zaterdagochtend en de zondagavond
• Baukje is aanwezig op dinsdagavond, zaterdagochtend en de zondagavond
• Birthe is aanwezig op dinsdagavond, zaterdagochtend en de zondagavond

Je kan de jeugdcommissie ook altijd een mail sturen voor het reserveren van kaartjes en op een afgesproken datum ophalen! We verkopen ook kaartjes op de avond zelf aan de deur (eerste half uur), hiervoor brengen wij €9,- euro in de rekening.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast geraakt zijn over het après schaats feest zoals wij zijn en zien jullie graag zaterdag 8 april op de dansvloer of voor een borrel!

Met veel schaats groetjes,
De jeugdcommissie en het bestuur.