Off-ice weer gestart

Na goedkeuring van de gemeente Hoorn van het Corona protocol is KVH weer gestart met office-trainingen voor de wedstrijd-, brugklas- en scoutgroep. Meld je hier aan!

Het is zeer belangrijk om je aan de regels van het protocol te houden. LEES HET ONDERSTAANDE PROTOCOL DUS GOED!

We trainen op dinsdag en donderdag. Telkens drie blokken van 45 minuten, waarin dans, conditie en krachttraining centraal staan met tussen elk blok 5 minuten pauze. In principe gaan we door tot 1 juli, afhankelijk van de situatie van de Westfries. Gaat de ijsbaan eerder open, dan verandert dit uiteraard. Na aanmelding wordt je ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Graag de aanwijzingen van de trainers goed opvolgen!

We hebben er zin in. Fijn om jullie weer te zien. LEES DE AANWIJZINGEN IN HET PROTOCOL.

PROTOCOL VERANTWOORD SPORTEN KUNSTSCHAATSVERENIGING HOORN

– Voor alles geldt : gezond verstand gebruiken staat voorop.
– Alleen deelname na aanmelding.
– Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur symptomen hebt zoals : neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Ook indien iemand in jouw huishouden dit heeft.
– Kom niet eerder dan 10 min voor de sportactiviteit op de locatie en ga direct daarna naar huis.
– Volg de aangegeven route, voor aankomst en verlaten sportaccommodatie.
– Houd je aan het protocol en de aanwijzingen van de sportaccommodatie/trainers.
– Ga voordat je vertrekt, thuis naar de toilet en was je handen met zeep.
– Kom in sportkleding naar de locatie.
– Houd 1,5 m afstand van ieder ander persoon, uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar.
– Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
– Neem eigen materiaal mee zoals: spinner, springtouw, rubberbanden, matje.
– Neem je eigen bidon gevuld mee om uit te drinken.
– Maak gebruik van de aanwezige desinfectie-gel indien nodig, of neem je eigen gel mee.
– Er mogen geen ouders, begeleiders of toeschouwers aanwezig zijn tijdens de training.
– Het moment van brengen en ophalen moet zo kort mogelijk zijn.