Gratis Proefles

Nieuwe sport? nieuwe uitdaging? Doe vrijblijvend mee aan onze gratis proefles. Wij hebben speciale lesuren voor jeugd, tieners en volwassenen. Pak nu je kans!

Bij KVH kan je schaatsen van eind september tot aan de zomervakantie toe !! 

U dient in principe ZELF te zorgen voor kunstschaatsen, KVH heeft slechts beperkt schaatsen in de verhuur. Het is hierbij belangrijk dat de schaatsen stevigheid bieden rondom de voet en enkel en dat de schaatsen geslepen zijn. Als kleding adviseren wij een trainingsbroek en vest en eventueel een bodywarmer. Handschoenen zijn verplicht.

AANMELDEN ACTIE: KVH GRATIS PROEFLES

  Voornaam en achternaam*

  manvrouw

  Geboortedatum* (minimum leeftijd 6 jaar, tenzij je zelf al los kan schaatsen.)

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Naam ouder/voogd (alleen indien aanmelding een minderjarige betreft)

  Schaatsen huren €5,- per keer (indien maat beschikbaar)

  Op- of aanmerkingen en schaatservaring

  Wij nemen contact met je op om de proefles in te plannen.

  Genoten van de proefles?
  Proefles gevolgd en nu? Net zo enthousiast over kunstschaatsen als wij? Kom bij KVH! Meld je aan als lid via het formulier of via de mail.

  Kleding: Wij adviseren u een trainingspak (en/of andere makkelijk zittende kleding) aan te trekken. Bij voorkeur met onder het jasje een shirt met lange mouwen voor het geval u het warm krijgt (dan kan het jasje uit). Handschoenen (bij voorkeur dunne handschoenen) en lang haar bij elkaar gebonden is verplicht tijdens de lessen. Verder adviseren wij u om nog te denken aan dunne (lange) sokken aan de voeten (in ieder geval niet te dik en geen enkelsokjes). Tot slot zijn sjaals verboden tijdens de lessen!

  Schaatsen: Goede, stevige kunstschaatsen zijn zeer belangrijk omdat dat essentieel is om de techniek (kantrijden) onder de knie te krijgen. Slechte schaatsen geeft hetzelfde effect als tennissen met een badminton racket. Een goede kunstschaats biedt rondom de voet en enkel voldoende stevigheid maar is toch soepel genoeg om goed te kunnen bewegen. Verder is het ijzer hol geslepen, heeft het ijzer een lichte bolling en heeft het puntjes aan de voorzijde. Enkele goede schaatsmerken/typen zijn Risport RF4, Risport Etoile, Jackson Freestyle, Wifa Goldstar, Edea en Graf. Het is mogelijk om voor de proef/kennismakingslessen voor € 5,- per keer kunstschaatsen te huren bij onze vereniging zelf.

  Gratis parkeren bij de ijsbaan De Westfries in Hoorn

  Bezoekers van ijsbaan De Westfries parkeren de eerste vier uur gratis. Na de eerste vier uur geldt het dagtarief. Gratis parkeren vereist wel een handeling: u moet bij de parkeerautomaat doorgeven hoe lang u parkeert. Ook als u korter parkeert dan vier uur moet u dit aangeven.

  Parkeerapp

  Gebruikers van een parkeerapp kunnen deze ook gebruiken om hier te parkeren en om aan te geven hoelang u parkeert.

  0 antwoorden

  Plaats een Reactie

  Meepraten?
  Draag gerust bij!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *