Het ZOMERSEIZOEN bij KVH – lesrooster & andere informatie!

Het is al weer bijna zover, vanaf maandag 18 maart gaat ons zomerrooster in. Het was als vanouds weer een hele puzzel, maar alle lessen zijn weer gepland en we hebben de rooster veranderingen tot een minimum weten te beperken. Om iedereen helder inzicht te geven in de lessen, tijden en welke momenten er geen les is hebben we een rooster bijgevoegd als bijlage (xls bestand). Je vindt daarin meteen de kosten per les tot en met einde van het zomerseizoen incl alle data. 

Schaats je ook verder tot de zomervakantie? 

Leuk! We zien je graag op het ijs, check het rooster, zet het in je agenda en je hoeft verder alleen op jouw les te komen. Als je per maand betaalt zal de incasso doorlopen en als je eenmalig betaalt kun je medio maart een nieuwe factuur voor het zomerseizoen verwachten. 

Opzeggen voor 1 maart, als je niet door wilt gaan

Mocht je niet verder willen schaatsen in het zomerseizoen dan heb je tot 1 maart 2024 de tijd om je opzegging voor je les schriftelijk aan ons door te geven via planning@kvhoorn.nl
NB: Hou er rekening mee dat als je in het winterseizoen verder wilt schaatsen je plek op je favoriete schaatsmoment dan vergeven kan zijn – we hebben dit (zomer)seizoen een heuze wachtlijst voor een aantal populaire blokken en zullen de vrijgekomen plekken dus vergeven aan mensen die op de wachtlijst staan. 

Evenementen zomerseizoen 2024 

Er is ook weer hard gewerkt aan diverse evenementen dit zomerseizoen, hieronder een overzicht van alle evenementen die je kunt verwachten. Pak je agenda en zet het erin – of je nu zelf mee doet of komt kijken, het belooft weer een mooi voorjaar te worden! We hebben nog wat verrassingen in petto – dus zodra er meer bekend is volgt daar een extra update over. 

dagdatumEvenementDoelgroepWat te doen?
zondag18 februariArtistic Skate wedstrijd (les begint 30 min later)KVH showdans wedstrijd kunstrijdenToeschouwers welkom!
zaterdag + zondag2+3 maartGEEN LESNK afstandschaatsen / langebaanToeschouwers welkom!
zaterdag9 maartWestfrieslandtocht (geen lessen)jeugd (geen reguliere les)Jeugd doet gratis mee!
zaterdag + zondag20+21 aprilSpring on Ice (geen lessen)wedstrijdschaatsers internationaalToeschouwers welkom!
meivakantie ma-vr indicatief29 apr – 3 meiSchaatskamp / vierdaagse save the date!Recreanten & wedstrijdschaatsers, 2 groepenUitnodiging afwachten – geen KVH event
zaterdag13 juliimprovisatie en bbq (geen lessen)alle leden & familieMeedoen & kijken!
zondag14 julishowgala (geen lessen)alle leden & familieMeedoen & kijken!

Spring on Ice 2024 

‘Zelfs vanuit Luxemburg!’ klonk het dit weekend, terwijl de inschrijvingen voor Spring on Ice werden bekeken. Onze Spring on Ice commissie onder leiding van Tom, Paul en Arjan is al weer maanden bezig met het voorbereiden van de KVH-klassieker Spring on Ice. Ook dit jaar gaat dit weer een internationaal gezelschap trekken aan schaatstalent. 

De vereniging – dat zijn wij!

Terwijl de inschrijvingen binnen druppelen en de voorbereidingen lopen kun je binnenkort ook een hulpvraag verwachten – een schaatswedstrijd van dit formaat vergt de hulp van veel mensen en vele handen maken licht werk. We hopen natuurlijk dat velen een handje komen helpen. Zet het alvast in je agenda, dan maken we er samen een onvergetelijk event van!

Inhalen en inhaallessen

Voorheen was het tot drie keer per seizoen mogelijk een les in te halen. Doordat we dit seizoen veel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen zien we dat het niet altijd mogelijk is om lessen in te halen. Het resultaat is dat we regelmatig nee moeten verkopen voor inhaallessen. De kwaliteit van de les en de veiligheid op het ijs zijn belangrijk en we zullen daarom geen inhaallessen meer faciliteren tijdens het aanstaande zomerseizoen. We rekenen op ieders begrip. *NB voor wedstrijdtrainingen geldt dat dit wel op te vangen is en verandert er niets.

We kijken uit naar een mooi vervolg van dit schaatsseizoen!