UITSLAGEN kerstvakantie

improvisatieWat gebeurt er veel tijdens de kerstvakantie. Op 22 december hebben Maaike Aloserij, Femke Aloserij, Esmee Dekker, Birthe vd Berg en Roxy Jansen meegedaan aan de Ekijsa kerstbokaal in Amsterdam. De uitslag volgt nog.

Op 28 december stond de Friesland Wissel Bokaal in Heerenveen op het programaa en had Dainey Hellendoorn haar debuut bij de pupillen en deden Femke Jansen en Elize Wannet mee bij de aspiranten. Elize werd daarbij knap derde.  Bij de recreanten A deden Noa Lucas en Anouk Jansen mee. Ook Anouk behaalde een 3de plaats en Linda de Graaf behaalde de eerste plaats bij de Adults B.  Klik hier voor de gehele uitslag.

Op 29 december hadden we zelf onze eigen KVH Kerst Showimprovisatiewedstrijd. Een zeer geslaagde ochtend, al hopen we wel dat volgend jaar al onze jeugd, recreanten en adults mee gaan doen! Het was weer prachtig om te zien en iedereen genoot met volle teugen. Klik hier voor de uitslag.

Tenslotte op 3 januari de demonstratie van ons showteam en NK-rijders en work-shops kunstschaatsen en showrijden. Met name voor de work-shop showrijden was veel animo. Het was een zeer gezellige middag met een heerlijk winters zonnetje.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.