KLEDING-SCHAATS BEURS

 

Zaterdag 27 oktober van 09.30 tot 11.00 uur organiseert KVH een kleding-schaatsbeurs op het middenterrein van de ijsbaan Hoorn. Zoek je schaatskleding of schaatsen of wil je deze juist verkopen, zorg dan dat je erbij bent. Tevens is er op die dag clubkleding te koop.

VERKOPEN: Heb je kleding of schaatsen of aanverwante artikelen die je wilt verkopen dat kan dat op
twee manieren:

  • je neemt de spullen zelf mee en zorgt dat je zelf aanwezig bent om de spullen tussen 09.30 en 11.00 uur te verkopen. Je krijgt een picknick tafel ter beschikking om je spullen tentoon te stellen. Je bepaalt zelf de prijs en de opbrengst is voor jezelf.
  • je levert de spullen met een briefje erop met de vraagprijs in tussen 09.00 en 09.30 uur op zaterdag 27 oktober. Eventueel eerder kan ook in overleg. Mail dan even naar voorzitter@kvhoorn.nl De spullen worden vervolgens door KVH verkocht, waarbij de helft van de opbrengst voor KVH is. Het geld en de restant spullen kunnen vervolgens worden opgehaald tussen 11.00 en 11.30 uur (eventueel later in overleg). De spullen die overblijven en het geld wat niet is opgehaald, wordt eigendom van KVH.