Top(kunst)schaatsers van over de hele wereld komen naar Nederland om hun kunsten te vertonen en tussen dit enorme indrukwekkende deelnemersveld vinden we ook onze eigen Marco Frerichs terug op de deelnemerslijst!!

challengecupIn deze wedstrijd staat enerzijds de ontwikkeling van de jeugd (Debs, Novices) centraal, anderzijds biedt de Challenge Cup senioren de laatste kans zich voor te bereiden op het wereldkampioenschap twee weken later en zelfs nog de limiet daarvoor te scoren.

De internationale top showt wat voor duizelingwekkende capriolen op de schaats mogelijk zijn. Absolute topsport met showelementen.

Neem snel een kijkje op: http://schaatsen.nl/challenge-cup-2014
Hier vindt je de wedstrijdinformatie, resultaten, praktische info (openingstijden en toegangsprijzen, route) en contactgegevens voor verdere inlichtingen

Op Facebook is nu een actie waarmee we als vereniging voor een dag de beroemde ‘Schaatsen.nl Fanbus’ kunnen winnen om naar de Challenge Cup te komen en Marco aan te moedigen!. Ga naar de Facebookpagina van schaatsen.nl en stem in de Challenge Cup-poll op onze vereniging, want de vereniging met de meeste stemmen wint.

Kijk voor de facebooklink op: https://www.facebook.com/Schaatsen.nl/posts/805670209448629

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *