MAGIC ICE SUMMER CAMP 2012

 


In de zomer even lekker trainen in eigen land? dat kan van 30 juli tot en met vrijdag 10 augustus in Zoetermeer tijdens de Magic Ice Summer Camp 2012. Aan het Summer Camp kunnen rijders van alle niveaus deelnemen. Iedereen is welkom van jong tot oud en beginner tot vergevorderd. Kosten 250,00 per week en 450,00 per twee weken.

 

 

Met veel plezier nodigen wij u uit voor het Magic Ice Summer Camp 2012.

Wanneer?
Zoals eerder aangekondigd loopt het Summer Camp van maandag 30 juli tot en met vrijdag 10 augustus 2012.

Waar?
In de mooie locatie van het SilverDome te Zoetermeer organiseren wij een twee weken durend trainingskamp voor kunstrijders uit heel Nederland. Voor de tweede keer zal het Summer Camp gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van de baan. Het SilverDome is al tien jaar de thuisbasis voor veel schaatsers uit de top van Nederland.

Programma
Het programma loopt van maandag tot en met vrijdag en omvat dagelijks twee trainingssessies met daartussen ruimte voor eten en rust. Beide trainingssessies bevatten een ijstraining van 1 uur en 15 minuten en een off-ice sessie van 50 minuten tot een uur. De off-ice sessies zullen bestaan uit ballet/dans, fitness/conditie en workshops. Totale duur van de dag zal ongeveer 6 á 7 uur zijn. Bij de off-ice sessies zorgt Magic Ice voor trainers en begeleiders. Tijdens de ijstrainingen werken de schaatsers met de eigen trainer. Heeft u geen trainer? Dan kunnen wij op verzoek helpen een vervanger te vinden bij de op het kamp aanwezige trainers.

Niveau
Aan het Summer Camp kunnen rijders van alle niveaus deelnemen. Iedereen is welkom van jong tot oud en beginner tot vergevorderd. Bij de indeling wordt natuurlijk zoveel mogelijk rekening gehouden met zowel leeftijd als niveau.

Inschrijven
Inschrijfformulier Summer Camp 2012
Stuurt u dit formulier volledig ingevuld aan ons retour.

Kosten
Kosten voor deelname zijn € 250 per week en € 450 voor twee weken. Informatie over het voldoen van deze kosten staat onderaan het inschrijfformulier.

Graag tot ziens bij het Magic Ice Summer Camp 2012!

Met sportieve groet,
Team Magic Ice