NK selectiewedstrijd showrijden

 


Zondag 22 januari 2012 werd er keihard gestreden voor een NK finaleplek Showrijden. Hoorn was het toneel voor vele prachtige showacts.

 

 

 

Van KVH deden mee:
Royal Ice Stars, categorie kleine groep met; Anouk Groot, Mandy Rood, Megan van Doorn, Astrid Gebe, Linda de Graaf, Chris Schep, Lino Togni, Zita Togni, Stephanie Gerritsen, Robin Noom, Rozemarijn Streefkerk, Annabel Schermer, Maaike Ruiter en Thirza Beemsterboer

Sparkling Ice Stars, categorie kwartet I met: Jolien Heddes, Kelly Jonckheere, Miranda van Twisk en Merel Gebe

Shining Ice Stars, categorie kwartet II met: Marco Frerichs, Tim Gebe, Isabel Meijer en Jamie Tolhuijsen

Solo Ice Stars: Jeffrey Dral (senioren), Stephanie Gerritsen (novice), Didi Feijen en Marco Frerichs (debs), Lisa Jansen, Kay Groen en Novali Jaski (mini’s).

Door alle KVH deelnemers werd uitstekend gereden en ondanks dat er wat haperingen waren bij de jurering, waarbij de Sparkling Ice Stars werden omgeroepen bij de eerste plaats, op de tweede plaats belandden, maar vervolgens hun medailles moesten omruilen met de derde plaats ???!!! alsmede dat een deelnemer een vierde plaats kreeg toebedeeld, die in die categorie helemaal niet meereed en er voor Didi geen beker voorhanden was, waren de rijders van KVH wel zeer tevreden met de behaalde finale plaatsen. Het was alleen pech voor Novali Jaski en Kay Groen, die zich ondanks een prima kür toch niet plaatsten voor de finale.

Voor de uitslag klik hier.