Samenwerking KVH met Topvorm Fysiotherapie

Wij zijn trots om jullie te kunnen informeren dat KVH en topvorm-fysiotherapie een officiële samenwerking aangaan. Doelstelling van deze samenwerking is om de rijders zo snel en optimaal mogelijk te ondersteunen bij het verbeteren van de prestaties tijdens het schaatsen en de begeleiding op medisch gebied. Topvorm Fysiotherapie zet zich in voor blessurepreventie en zal dit ook samen met de trainers op gaan pakken.

Katja Wories (mede) eigenaar van Topvorm Fysiotherapie en KVH hebben een akkoord bereikt om te gaan samenwerken.

Topvorm Fysiotherapie is gevestigd in Almere waar een hoop (top) sporters van verschillende takken van sport met succes behandeld worden. Een groot gedeelte van Katja haar agenda bestaat uit het behandelen en begeleiden van kunstrijd(st)ers en dit is niet voor niets, Katja heeft zelf op hoog niveau aan kunstrijden gedaan en sindsdien ligt haar hart bij deze mooie sport.

Doordat Katja vroeger zelf op hoog nivau aan kunstrijden heeft gedaan begrijpt zij als geen ander de kunstrijders, wat het communiceren en behandelen van de schaatsters vergemakkelijkt.

Topvorm Fysiotherapie zal de schaats(st)ers ondersteuning bieden in het verbeteren van de prestaties tijdens het schaatsen maar ook begeleiding op medisch gebied. In geval van pijnklachten en blessures zal Topvorm Fysiotherapie voorrang verlenen aan de schaats(st)ers om een op maat gemaakt behandeltraject te volgen. Daarnaast zet Topvorm Fysiotherapie zich in voor blessurepreventie, blessures voorkomen is beter dan genezen.

Wij kijken uit naar een fijne en succelvolle samenwerking.

http://www.sportfysiotherapiealmere.nl/