KVH Schaats4daagse

Komende meivakantie organiseert KVH een schaats4daagse! Via dit inschrijfformulier kan je opgeven of je hier aan deel aan zou willen nemen. Ook kun je hier vragen en/of opmerkingen kwijt, als je bijvoorbeeld maar een gedeelte van de week kan aansluiten. Deze schaats4daagse zal plaatsvinden in de 2de week van de meivakantie: 2 t/m 5 mei 2023. 

De 4daagse bestaat uit 4 dagen waar er enthousiast op het ijs en naast het ijs wordt getraind. Tijdens deze trainingsuren zal er gewerkt worden aan het showrijden. We verwachten dat de week er als volgt uit komt te zien: per dag train je een uur off-ice, dit kunnen droogtrainingen, danslessen of yoga worden. Daartussen is een pauze blok voordat je 1,5 uur het ijs op gaat. We streven ernaar om elke dag rond 12 uur te beginnen en rond 16 te eindigen. Houdt er echter rekening mee dat deze tijden nog kunnen veranderen. Als er genoeg animo is vanuit de leden is het mogelijk om een 2de groep te vormen. Deze groep zal meer gefocust zijn op het trainen van techniek. 

De kosten voor deze schaats4daagse (inclusief ijs, off-ice en een snack tussendoor) komen waarschijnlijk op €100,-. Deze prijs kan nog veranderen en zal afhangen van het aantal rijders dat zich inschrijft. 

We hopen jullie geënthousiasmeerd te hebben voor de schaats4daagse en zien jullie graag in de 2de week van de meivakantie!

Link inschrijfformulier

 

Met veel schaats groetjes, 

 

De jeugdcommissie en het bestuur

jeugdcommissie