SHOWGALA

Een greep uit de showgala’s van de afgelopen jaren:

seizoen 2015-2016 A travel through time

Poster Showgala3-2

Op zaterdag 18 juni 2016 werd voor de negende maal het KVH showgala georganiseerd. Het thema van dit jaar was ‘A travel through time’ een muzikale tijdreis vanaf de jaren’20 tot en met 2016 . Alles werd weer uit de kast gehaald om er een groot succes van te maken. Bij binnenkomst kregen de leden een prachtig KVHclubmagazine welke een programmaoverzicht bevatte van alle shownummers. Prachtige groepsnummers, sommigen vertederend, anderen juist hilarisch en indrukwekkende solo’s en duo’s. Daarnaast reden sommige showrijders hun showküren en raakte het publiek duidelijk onder de indruk van de wedstrijdrijders.

 

 

 

 

De hele eindshow staat op film! Klik op onderstaande link naar youtube 😉

https://www.youtube.com/results?search_query=kvh+eindshow+2016

IMG_0261 (2)

 

 

seizoen 2014-2015 Surpr-Ice

Op zaterdag 21 maart 2015 was het wederom een waar spektakel op het ijs en werd het zevende showgala van KVH georganiseerd. Eén grote verrassing was het en dat moest ook, want het thema was Surpr-Ice. Het was weer volop genieten met de jongste rijdertjes, waarbij de spanning op het gezicht te lezen was, maar die wel voor de mooiste shows zorgden met trotse ouders en camera’s die driftig zoemden. Verder waren er weer heel mooie solo-acts en diverse acts van onze showrijders, die ervoor zorgden dat het weer een waar spektakel werd.  Bij het showgala zorgde Piet Dubbeld als fotograaf er weer voor dat behalve dat hij zeer koude handen kreeg er ook weer fantastische foto’s werden gemaakt. Klik hier voor de link naar de foto’s.

 

 

 

seizoen 2013-2014 KVH Musical

970686_733843743327272_1440384794_nOp zaterdag 29 maart 2014 werd voor de zesde maal het KVH showgala georganiseerd. Het thema van dit jaar was ‘musicals’. Alles werd weer uit de kast gehaald, om er weer een groot succes van te maken. Ook dit jaar was er weer een speciaal full-colour club magazine gemaakt en zelfs het weer deed er alles aan om de bezoeker het naar de zin te maken, want het leek bijna wel een mooie zomerdag. Er waren prachtige groepsnummers, sommigen vertederend, anderen juist hilarisch. Daarnaast reden de showrijders hun showküren en raakte het publiek onder de indruk van de dubbelsprongen bij de wedstrijdrijders. Vooraf stond een mooi stuk in het Noord-Hollands Dagblad. Klik hier voor het stuk uit de krant. Bij het showgala was Piet Dubbeld aanwezig die van alle deelnemers prachtige foto’s heeft gemaakt. Klik hier voor de link naar de foto’s.

 

 

 

seizoen 2012-2013 KVH Celebrations

poster showgalaKVH bestond in 2013 maar liefst 5 jaar en dat eerste lustrum werd tijdens het showgala gevierd. Het showgala had daarom ook als thema  ‘CELEBRATION’.  Het showgala werd groots aangepakt met een speciaal full-colour club magazine en er werd zelfs een tribune geregeld. Het was een zeer druk en geslaagd weekend, want aan het showgala was het NK showrijden gekoppeld, wat de volgende dag werd georganiseerd door KVH. Het showgala werd een waar feest en iedereen heeft er volop van genoten. Bijna alle 200 leden van KVH deden mee aan het showgala en met de ‘special act’ van Tony (sterretje) en zijn schaatspartner Kellyn (bekend van Sterren dansen op het ijs) werd het een waar spektakel op het ijs. Na afloop werd er nog afscheid genomen van onze bijzondere ijsmeester Ali, die toegezongen werd door alle leden en toeschouwers.

Ook de verslaggever van het Noord-Hollands Dagblad was aanwezig met fotograaf. Klik hier voor het artikel.

 

 

seizoen 2011-2012 KVH Filmfestival

Het beviel de organisatie zeer goed om het showgala aan het eind van het winterseizoen te houden. Een nieuw thema kon worden gekozen. Dat werd de rode loper, ofwel het KVH Filmfestival was een feit. Op zaterdag maart 24 maart 2012 was het zover. Bijna alle 200 leden van KVH hadden zich de afgelopen tijd in het zweet gewerkt om tijdens het showgala als echte filmsterren over het ijs te kunnen vliegen. Daarnaast was er door vele vrijwilligers weer keihard gewerkt om het showgala mogelijk te maken en om de kostuums op orde te krijgen.

Wederom was er een enorme belangstelling en konden de tribunes de toeschouwers bij lange na niet bergen. Meer dan 800 mensen hebben genoten van het showgala en dan zijn de eigen leden nog niet meegeteld!

Dit keer verscheen er geen programmaboekje, maar een heus programma magazine. Klik hier voor alle informatie over het showgala. Ook zijn er weer vele foto’s gemaakt. Klik hier voor de link.

 

 

seizoen 2010-2011 Eurovisieshowfestival

In verband met de ijzige kou werd door de organisatie besloten om het showgala te verplaatsen naar het eind van het winterseizoen. Het thema voor het showgala was daarmee direct grenzeloos in keuzes geworden. Denk je aan grenzen, dan denk je aan landen. Denk je aan gala, dan denk je aan een festival. Daarmee was het thema, het ‘Eurovisieshowfestival’ gebaseerd op het Eurovisie Songfestival geboren. Op zaterdag 19 maart 2011 was het zover.

D-Day !! Na weken van voorbereiding, stress en heel veel geregel was het eindelijk zover. Het Showgala door alle leden van KVH. Inmiddels staat het ledenaantal op ruim 200 en uiteindelijk deden 180 leden aan de show mee. En hoewel het thema al lang bekend was, moest er toch nog heel veel gebeuren de laatste weken. Ook aan de shows door de groepen en solo’s werd nog keihard getraind. Uiteindelijk was het dan zover. En wat werd het een festijn, wat een feest ! Klik hier voor het programmaboekje en alle deelnemers.

Ook de foto’s zijn nog allemaal te bewonderen. Klik hier voor de link naar de fotopagina. Daarnaast staan meerdere filmpjes op youtube en is ook de DVD beschikbaar bij het bestuur van KVH.

 

seizoen 2009-2010 KVH in De Notenkraker

Een waar spektakel werd op dinsdag 22 december 2009 opgevoerd. Spontaan was het idee opgekomen om de Notenkraker op te gaan voeren, maar dat vergt een intensieve voorbereiding. Maandelang was er keihard getraind om een prachtige ijsshow neer te zetten. Meer dan 130 leden deden aan dit spektakel mee en er werden even zoveel kostuums genaaid!!! Van soldaten outfits tot muizenoren met daarbij alle accessoires.

De verhaallijn was speciaal op KVH toegespitst, zodat ook alle leden een rol konden krijgen en ook de allerkleinsten hun kunsten konden vertonen. Klik hier voor het complete programmaboekje met de verhaallijn en alle deelnemers.

Het bleek een overdonderd succes met meer dan 800 toeschouwers was het een gigantisch succes, waarbij iedereen op en top genoot. Ook de krant was naderhand lovend over de productie!

 

seizoen 2008-2009 Christmas on Ice

In het eerste jaar van het bestaan van KVH werd reeds direct een kerst gala georganiseerd. In een paar maanden tijd werden alle voorbereidingen getroffen voor de show. Er moest dan ook echt stevig aangepoot worden door iedereen. Er werden maar liefst zo’n 70 outfits ! in elkaar genaaid en dat vergt behoorlijk veel inzet. Daarnaast moest er van alles worden voorbereid voor de aankleding, de muziek, het programmaboekje, de catering, de loterij, de begeleiding en uiteraard niet te vergeten het instuderen van alle shows. Maar dankzij de enorme inzet was alles gereed en kon de show gaan beginnen!

Verslag van het Kerst Gala

Dinsdag 23 december 18.30 uur;  Tijd om met het Kerst Gala van start te gaan, maar iedereen werd terstond zenuwachtig want wat een publiek! Alle tribunes zaten vol en ook langs de boarding stond het vol, dat was voor sommige kinderen even schrikken. Maar liefst 20 optredens kreeg het publiek geserveerd en dat samen met erwtensoep, glühwijn, chocolademelk, kerststol en tulband, met daarnaast nog grote kans op mooie prijzen. Iedereen genoot dan ook volop. We hadden eindelijk een keer hoorbare muziek. Iets te hoorbaar, want de ijsmeester ging er niet mee akkoord en de muziek moest zachter. Het gevolg was dat de muziek tijdens de kür van Claudia een beetje wegviel, maar na wat opstartproblemen daarmee ging het de rest van de show gelukkig wel goed.  Iedereen deed ontzettend zijn best en mede door de outfits zag het er schitterend en professioneel uit. Joel en Esperanza hadden nog een verrassing voor iedereen en reden als paar en wat zag dat er prachtig uit, zo willen we allemaal schaatsen, daar doen we het voor. Tot slot ook nog een schitterend optreden van het ijstheater met Joel daarbij in de hoofdrol. Iedereen heeft echt ontzettend genoten en daar doen we het toch voor!

Klik hier voor het complete programma en alle deelnemers. Ook zijn er vele foto’s te bewonderen van het showgala. Klik hier voor de link.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *