Stageplek bij de KNSB

 

Op zoek naar een uitdagende stageplek bij de KNSB?

Gepubliceerd: donderdag 12 juni 2014

Ben jij op zoek naar een stageplek communicatie voor komende najaar en de winter? Dan hoef je niet langer te zoeken, want de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB) zoekt voor het schaatsseizoen een ambitieuze stagiaire voor fulltime die van uitdagingen houdt.

Functieomschrijving

Een stageplek in het winterseizoen bij de schaatsbond betekent volledig meedraaien. De werkzaamheden zijn erg divers: van het meewerken op de afdeling communicatie en het schrijven van teksten en (pers-/promotie)berichten tot het bewaken van mediaplannen. Van communicatieondersteuning IJstijd, mediascreening tot het assisteren bij persmomenten. Elke opdracht is weer anders.
De stagetaken zijn onder andere:

  • Schrijven van (promotie)teksten voor website en nieuwsbrief, etc;
  • Maken van (pers)berichten voor en afgestemd op de diverse communicatieplannen van de nationale en internationale evenementen;
  • Bewaken mediaplannen en microsites;
  • Mediascreening;
  • Assistentie persmomenten;
  • Archiveren digitaal fotoarchief;
  • Communicatieondersteuning IJstijd

Duur stage

Voorkeur gaat uit naar een stageperiode van zeven maanden, startend 1 september 2014 tot en met 31 maart 2015.

Interesse

Wij zoeken een student die zich herkent in de volgende eigenschappen: enthousiast, proactief, spontaan, gestructureerd, hands-on mentaliteit, praktisch ingesteld en interesse in de (schaats)sport. Zeer goede schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal is noodzakelijk. Kennis van online communicatiemiddelen en social media is een pré!

Heb je interesse in deze uitdagende stage, mail dan vóór 1 juli je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@knsb.nl.