Sterren dansen op het ijs

sbs6Heb jij er ook zo’n zin in? Vanaf 1 januari begint een nieuwe reeks Sterren dansen op het ijs bij SBS6. Ga zeker kijken, want onze eigen KVH-trainer Simon Crowhurst is één van de schaatsers. Tevens zullen jullie Martine Zuiderwijk veel te zien krijgen, die bij ons gasttrainer is, want zij is jurylid van dit programma.

nieuws door SBS 6: “Tess Milne opnieuw naast Gerard Joling bij nieuw seizoen Sterren Dansen op het IJs

Het presentatieduo heeft al eerder samengewerkt tijdens het succesvolle Sterren Springen en is zeer enthousiast over dit nieuwe seizoen Sterren Dansen op het IJs. Het spectaculaire schaatsprogramma, waarbij bekende Nederlanders het al schaatsend tegen elkaar opnemen, keert in 2013 terug bij SBS6. Gerard Joling en Tess Milne presenteren de gezellige familieshow vanaf zaterdag 5 januari met een speciale eerste liveshow op Nieuwjaarsavond.

“Ik heb zin om het nieuwe seizoen Sterren Dansen op het IJs met Gerard te presenteren. Ik ben benieuwd wie van de BN’ers dit seizoen de schaatsen onderbindt”, aldus Tess Milne.

Een aantal weken lang gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op de ijsbaan. Elke bekende Nederlander wordt gekoppeld aan een professionele ijsdanser die hem of haar persoonlijk zal begeleiden. Aan het eind van elke aflevering valt een koppel af op basis van het oordeel van de jury en de stemmen van de kijkers.

Het programma is een uniek samenwerkingsverband tussen SBS6 en Holiday on Ice, dat in het verleden zijn succes meerdere keren heeft bewezen. Deelnemers en juryleden worden binnenkort bekend gemaakt.”