Sterren dansen op het ijs

foto websiteZaterdag 26 januari was het zover, met maar liefst 85 leden en aanhang togen we naar studio 24 van het Mediapark in Hilversum voor de opnames van ‘Sterren dansen op het IJs’. Sommigen waren nooit eerder een tv-studio binnen geweest en ja dan is het toch een waar spektakel om te zien en gelukkig waren de spandoeken van KVH goed te zien. We werden goed ‘opgewarmd’ door de ‘speaker man’ en kregen les in het joelen (bij een 10), juichen (bij een 8), klappen (bij een 6) en boe roepen als Martine lager als een 6 zou geven!

Dat laatste gingen wij uiteraard niet doen, want wij waren als echte supporters van onze trainster Martine heen gegaan, dus toen er een 5 viel door Martine, werd er door ons ook luid gejuicht. Ook voor Simon werd er door ons flink gejoeld, want hij reed super in de groep van Holiday On Ice. Helaas konden we hem niet meer aanmoedigen met José, maar zo werkt dat nu eenmaal met zo’n wedstrijd.

Iedereen genoot, met name ook van de commercials, want daarin werd een lekkere meeswinger opgezet en de zaal even goed opgejut. De stemming zat er prima in iedereen genoot met volle teugen.

Na afloop even een vraagrondje: Wie moet er winnen? Het antwoord was unaniem: STERRETJE. We zullen zien…..

Ook nog even nagevraagd bij Martine en Simon hoe ze het vonden. Martine vond het een moeilijke avond wat betreft de uitslag, immers Paul en Christoph moesten het ijs verlaten. Ze had wel enorm genoten van alle KVH toeschouwers. Ook Simon, die zelfs op het ijs nog even zijn duim opstak had genoten.