WORK-SHOP en DEMONSTRATIE

 

Als vooruitstrevende schaatsclub heeft KVH zich gespecialiseerd in het organiseren van work-shops en demonstraties:

 • work-shop kunstrijden
 • work-shop  showrijden/Dancing-On-Ice
 • Work-shop Freestyle Skating
 • Demonstratie Ice Stars

De activiteiten zijn mogelijk voor alle leeftijden (vanaf ongeveer 4 jaar tot +/- 70 jaar) en ook geschikt voor mensen die niet eerder op schaatsen hebben gestaan. Wij verzorgen clinics en work-shops voor zowel bedrijven als particulieren. Tevens is het mogelijk om een clinic of work-shop met een demonstratie van ons showteam ‘ICE STARS’ te combineren. Daarnaast is het mogelijk om uw gekozen arrangement te combineren met de horeca van de ijsbaan, waarbij gebruik van de vergaderruimte met beamer en overhead bespreekbaar is.

De activiteiten kunnen in Hoorn worden gerealiseerd (in overleg met Optisport, ijsbaan Hoorn), of op elk gewenste ijsbaan in binnen- en buitenland. De clinics en work-shops zijn mogelijk voor groepen vanaf 4 tot maximaal 25 deelnemers. Meer deelnemers is alleen onder bepaalde condities mogelijk en hiervoor zal een aparte prijsopgaaf gemaakt worden.

Work-shop kunstrijden

Tijdens de clinic kunstrijden wordt als groep gewerkt aan de basistechniek van kunstrijden. Hierbij is extra aandacht voor de individuele verschillen van niveaus tussen de deelnemers. De work-shop is zeer geschikt voor kleine groepjes, die van het kunstrijden willen proeven en er mogelijk zelfs mee door willen gaan.

Work-shop showrijden/Dancing-On-Ice

Bij de work-shop showrijden/Dancing-On-Ice wordt als groep het eerste gedeelte gewerkt aan de basistechniek van het kunstrijden en er worden oefeningen gedaan, waarbij als paren wordt gereden en als groep gezamenlijk wordt gereden. Uiteraard ontbreekt het favoriete onderdeel van de deelnemers de ‘molen’ niet. Vervolgens wordt met elkaar naar de grote ‘finale’ toegewerkt, waarbij op muziek een choreografie in elkaar wordt gezet en deze tenslotte wordt uitgevoerd. Tijdens de work-shop wordt rekening gehouden met de individuele verschillen van niveaus tussen de deelnemers. De work-shop is uitermate geschikt voor teambuilden, waarbij samenwerking voorop staat. De work-shop is ook geschikt voor gemixte leeftijden.

Work-shop Freestyle Skating

KVH heeft een uniek concept ontwikkeld, speciaal voor iedereen die graag zijn grenzen verlegd en voor de uitdaging gaat! Freestyle Skating is van origine een tak van sport, die alleen in het buitenland bij inline-skaten wordt beoefend en door KVH in Nederland binnen het kunstrijden is geïntroduceerd. Spring over attributen, durf te glijden en wees niet bang om te vallen en deel een ervaring met elkaar om nooit te vergeten! Deze work-shop is mogelijk voor groepen van 4 tot maximaal 12 deelnemers, waarbij ervaring op de schaats gewenst is en lef noodzakelijk is! Uiteraard wordt er rekening met de individuele verschillen binnen de groep rekening gehouden en staat veiligheid voorop.

Voor elke work-shop geldt:

 • Begeleiding door ervaren kunstschaatsers
 • Plezier en veiligheid staat voorop
 • Het is wel noodzakelijk dat de deelnemers zelf voorzien in sportieve kleding en handschoenen en zonodig een helm.  Voor schaatsen dient zelf te worden gezorgd en kunnen tevens worden gehuurd bij de ijsbaan (vooraf aangeven)

Extra mogelijkheden:

 • Naast de work-shop is het tevens mogelijk een showdemonstratie te boeken. In overleg kunnen wij voor uw bedrijf een avondvullend programma verzorgen.
 • U kunt uw bedrijf promoten tijdens de work-shop door middel van vlaggen, boarding banners, een stand en diverse andere mogelijkheden in overleg

Demonstratie Ice Stars

Het showteam ‘ICE STARS’ van KVH is de afgelopen jaren in meerdere categorieën Nederlands Kampioen geworden. Binnen het showteam Ice Stars zijn solorijders, duo’s, kwartetten en groepen actief. Naast deelname aan wedstrijden verzorgt het showteam eveneens demonstraties, eventueel gecombineerd met clinics en/of work-shops.

Het showteam Ice Stars kan ook voor uw bedrijf een demonstratie verzorgen. Promoot uw bedrijf op een sportieve manier en laat uw relaties of medewerkers genieten van een demonstratie Showrijden. Hierbij wordt door solorijders en groepen een showkür op muziek gereden, waarbij het eveneens mogelijk is om in overleg met uw bedrijf te kiezen voor een show op maat met een door u gekozen thema.

Tevens is het mogelijk om de demonstratie van het showteam met een work-shop  kunstrijden of showrijden/Dancing-On-Ice te combineren, een uniek teambuilding evenement voor uw medewerkers of relaties, eventueel in combinatie met de horeca van de ijsbaan, waarbij gebruik van de vergaderruimte met beamer en overhead bespreekbaar is. U kunt uw bedrijf promoten tijdens de show/work-shop door middel van vlaggen, boarding banners, een stand en diverse andere mogelijkheden in overleg.

De activiteiten kunnen in Hoorn worden gerealiseerd (in overleg met Optisport, ijsbaan Hoorn), of op elk gewenste ijsbaan in binnen- en buitenland.

KOSTEN

Demonstratie  Showteam*: Showdemonstratie van +/- 15 minuten door showteam ICE STARS € 100 euro. Hierbij wordt een vast programma door het showteam opgevoerd.

Work-shop (keuze uit bovenstaand) gedurende 1 uur*:

 • €  10 euro per persoon van 4 tot en met 12 personen
 • €  150 euro voor  groepen van 13 tot en met 25 personen

Work-shop EN demonstratie showteam*:

U kunt genieten van een demonstratie van ons showteam ‘Ice Stars’ gedurende +/- 15 minuten. Na de demonstratie is er 15 minuten de gelegenheid om de schaatsen aan te trekken, waarna door leden van het showteam de gekozen clinic of work-shop gedurende 1 uur wordt verzorgd. Totale duur 1,5 uur.

 • € 100 euro voor de demonstratie en € 10,00 per persoon voor de clinic/work-shop van 4 tot en met 12 personen
 • € 250 euro totaal voor groepen van 13 tot en met 25 personen

*Voorwaarden:

 • De work-shop zal worden gegeven tijdens de ijsblokuren van KVH. Buiten de eigen ijsblokuren kan de work-shop in overleg met Duosport/Optisport worden verzorgd. De prijs zal dan in overleg met Duosport/Optisport worden vastgesteld.
 • Indien de work-shop, danwel demonstratie buiten Hoorn plaatsvindt zullen er reiskosten worden gerekend vanaf Hoorn naar een ijsbaan naar keuze
 • De deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor schaatsen. Een beperkt aantal schaatsen kunnen eventueel ook worden gehuurd bij de KVH. Graag vooraf aangeven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • De deelnemers volgen de work-shop op eigen risico. KVH is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel of voor zoek geraakte, dan wel gestolen goederen.

Bel voor de mogelijkheden met KVH 06-46 391 859
Of stuur een mailtje naar info@kvhoorn.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *