Workshops kunstschaatsen

konijnDoe gratis mee in de kerstvakantie aan workshops! Op donderdag 3 januari organiseert KVH gratis workshops. Betaal alleen entree en de hele middag vullen wij voor je in:

 • 12.30-13.15 uur work-shop kunstschaatsen
 • 13.30-13.45 uur demonstratie showrijden en kunstschaatsen door Nederlands Kampioenen
 • 14.00-14.45 uur work-shop showrijden
 • 15.00-15.45 uur work-shop kunstschaatsen

Zorg zelf voor schaatsen en handschoenen en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee. Gegarandeerd veel lol tijdens de kerstvakantie! De workshops zijn voor iedereen geschikt; voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Ook is het mogelijk om op noren mee te doen, al zijn bepaalde oefeningen dan niet mogelijk. Aanmelden is niet nodig.

2 antwoorden
 1. Marijke Roele zegt:

  Wat ontzettend jammer dat bovenstaande informatie over 3 januari niet klopt, staan we om drie uur met kind van 6 op de Westfries voor een workshop, waar je je niet voor hoeft aan te melden, is er geen programma meer????? Je begrijpt grote teleurstelling.

  • admin zegt:

   Beste Marijke, Bedankt voor je reactie op de website. De tijden liepen niet geheel synchroon met de aankondiging, omdat de dweil verplaatst werd. Er is wel omstreeks 15.00 uur een work-shop gestart, maar mogelijk heeft dat elkaar net gekruist.

   We willen jullie uitnodigen voor een gratis proefles komende zaterdagmorgen 5 januari om 09.30 uur als het schikt.Nogmaals onze excuses en we hopen jullie hiermee weer wat blijer te kunnen maken.

Reacties zijn gesloten.